Om våra böcker

Alla bilderböcker kostar 200:- st inklusive ljudfiler till PENpal. Ordboken 240:- moms tillkommer

NYHET  resursmaterial till Min trespråkiga talande ordbok, My bilingual picture dictionary.

Läs mer om alla böcker och språk under Flerspråkiga böcker.  och mer om Nyheter.

Möt  barn och föräldrar  med en bok! Nu också på minoritetsspråk!Bild (2)Goldilocksfinska

Guldlock och de tre björnarna  på fjorton språk. albanska, arabiska, assyriska, dari, engelska, finska, franska, persiska, polska, portugisiska, ryska, somaliska, spanska, tigrinska  med svenska.

Bockarna Bruse finns på albanska, amhariska, arabiska,  assyriska, engelska, finska, kinesiska,  kurdiska – kurmanji och kurdiska sorani, mongoliska, nordsamiska, somaliska, spanska och tigrinska, wolof. Den finns också i en taktil upplaga för synskadade m fl.

thai3

Min trespråkiga talande ordbok finns med arabiska, somaliska, spanska och thai som språk utöver engelskan och svenskan. Det finns också en ljudfil där persiska är ett av språken.  I sommar har jag gjort ett material som gör den användbar i SFI och svenskundervisning också för vuxna. Mejla mig på ndio.k.k@gmail.com så skickar jag det utökade materialet!

Den lilla röda hönan finns nu på albanska, arabiska, engelska, kinesiska, kroatiska,  kurdiska – sorani, persiska, somaliska, tigrinska med svenska som parallellspråk. I slutet av boken finns en mycket användbar ordlista!

Genom  MantraLingua kan jag förmedla böcker på sextio olika språk med 1000 ljudfiler till  PENpal- ljudfilerna ingår i priset för böckerna! De böcker jag presenterar under Flerspråkiga böcker är de jag har i lager, de andra beställer jag in.

 

OBS! alla priser är utan moms!