JULKAMPANJ med extrapriser

nativity2

Jesu födelse. Planschen ”Nativity”  med scener från  julkrubbans  och ”God Jul” på engelska, franska, italienska, portugisiska, spanska, tjeckiska, tyska och twi.  Illustrerad av Richard Johnson.

Laminerad. Storlek 150 x 30 cm.

Den största gåvan. Bilderbok om den fjärde vise mannen som inte nådde fram till Betlehem i tid. Men han omsätter faktiskt Jesu budskap i praktiken genom att ägna sitt liv åt att hjälpa människor i nöd, utan åtskillnad, under sitt sökande efter Jesus.  Text av Susan Summers med illustrationer av Jackie Morris. 

Boken inleds med en karta över de områden i Mellanöstern där de tre abrahimitiska religionerna föddes. Rekommenderas av Stiftelsen Abrahams Barn.  Läs mer om Abrahams barns julkrubba som berättar om Jesu födelse enligt Bibeln och Koranen!

Boken ingår i de 200 barnböcker som valdes ut till prinsessan Estelles bokgåva 2012.

gåvan Köp boken och planschen tillsammans för 250:-

 

 

 

NYTT – Flipbooks med ljudfiler om djur och natur. Stoppa i fickan, ställ i hyllan eller häng från väggen med PENpal! 14 x 70 cm , när de är ihopvikta är de så små att de går ner i fickan och laminerade så att de håller för ivriga barn. Här kan man lyssna på fåglar och andra djur och både läsa och lyssna på information .  Varje Flipbok kostar 70:- Julkampanj 50:- st  Läs mer här flip7 flip2 flip8 flip5

En efterlängtad nyhet:   Min trespråkiga talande ordbok på thai, svenska och engelska. Introduktionspris 200:- thai3

 

 

 

 

 

 

Förhandsboka Mamy Wata och Guldlock! Extrapris 150:- / bok för alla som förhandsbokar.

De första 100 som beställer Guldlock får den lilla musen som är med i sagan UntitledGuldlock !Mamy Cover French and Swedish 

Beställ här!

Kontakta mig gärna på tel 0727169336 eller via mejl ndio.k.k@gmail.com