Musik

Här presenterar jag mina favoritskivor för barn. Även om varken vi eller barnen förstår alla språk njuter vi av musiken – och barnen tar till sig att språk kan låta olika! Musik är ett stöd till utveckling av språk!

OBS! alla priser är utan moms.

sikelej 001

Sikelej, sa kamelen – åttio sång- och danslekar från hela världen En rik samling på många olika språk där varje sång också är översatt till svenska. Använd registret till att hitta barnens språk och /eller leta efter lekar till olika tillfällen och med olika leksätt.

Bok + CD 150:-  ENDAST CD  SÄNKT PRIS 75:-/CD KÖP 10 CD för 500:_

LAGERRENSNING PÅ ALLA CD-SKIVOR

SÄNKT PRIS 75:-/CD KÖP 10 CD för 500:_

tigrinsktigrinja4 tigrinja2

Sånglekar på tigrinska med Azieb Gebre

Min vän 

Regnbåge 

SÄNKT PRIS 75:

putumayokids

Putumayo kids
Mina favoriter alla tider är Putumayo kids musiksamlingar för barn.
De har valt ut de allra bästa artisterna och finaste låtarna, på mängder av olika språk och från hela världen. På webbsidan kan man lyssna och få tips, låttexter mm. Jag har också tagit in några CD för vuxna som passar lika bra för barn – se bilder längre ner!

Nu kommer jag sluta sälja musik och säljer därför resterande lager extra billigt

Läs mer och provlyssna direkt på Putumayo´s webbsida

putumayo2 putumayo1 putumayo3 putumayo4 Putumayo-Kids-African-Playground putumayo5 Putumayo-Kids-Presents-Folk-Playground-cover putumayoworld putumayojaz  putumayoanimal putumayo_afr_dreamland putumayofrench    putumayolatin putumayoceltic putumayobrazil  putumayodreamland putumayohawaii PutumayoLatin_Dreamland_Cover_Square(WEB) putumayoaustralian putumayoinstrumental putumayoyoga putumayogypsy putumayoindia putumayoarabic

2 reaktion på “Musik”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NDIO – språkglädje för alla